Vakantiewoning De Voorzorg

Rondom De Voorzorg

 

Bij de vakantiewoning hoort een flink stuk tuin welke tot uw beschikking staat.

Deze tuin heeft een oppervlakte van ca. 300 m2, waarvan ca. 150 m2 gazon. Aan de rand van het gazon is een terras gemaakt. Er is een complete tuinset bestaande uit 4 stapelbare stoelen met een eettafel aanwezig. Op het terras of onder de overkapping van het tuinhuis kunt u beschut zitten met uitzicht over tuin en weilanden. Hier staan 2 verstelbare stoelen met kussens en een extra tafeltje.

    

De tuin is alleen voor de gasten en biedt voldoende privacy. Tuin en terras van de eigenaar zijn aan een andere kant van de woning.

De ligging van de tuin is zuid-oost. Mede door de grootte van de tuin is er de hele dag zon of schaduw te vinden. Op de foto hieronder het uitzicht vanaf het terras bij het tuinhuis.

Bij de woning is parkeerruimte voor meerdere auto’s. Indien u fietsen meebrengt (of huurt in Heino) kunt u deze in het afsluitbare tuinhuis stallen. Er is een stopcontact aanwezig om zo nodig accu’s van fietsen te kunnen opladen.

Op het platte dak van De Voorzorg zijn 24 zonnepanelen geplaatst. Deze zijn vanuit de tuin niet te zien. Het hele pand is op milieuvriendelijke wijze zelfvoorzienend ten aanzien van elektriciteit.

zonnepanelen

In de wetering die langs ”De Voorzorg” loopt, kan gevist worden, er zit veel vis in deze wetering (o.a. snoek, karper, voorn, baars, blei, zeelt, brasem, paling), maar helaas ook heel veel waterplanten.

De omgeving is rijk aan natuurschoon, er zijn veel vogels, en ook zijn er diverse bewoonde ooievaarsnesten (foto’s Ekke de Haan).