Vakantiewoning De Voorzorg

Interieur De Voorzorg

De vakantiewoning is in 2006 op de buitenmuren na helemaal nieuw opgetrokken.
Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming + extra radiatoren.
De ramen zijn voorzien van horren, en de buitendeur van een extra hordeur, zodat u ongewenste insecten makkelijk buiten houdt.

In woonkamer en slaapgedeelte/slaapkamer ligt laminaat op de vloer.
Het gehele appartement is gelijkvloers en voorzien van extra brede deuren, waardoor het op dit punt ook geschikt is voor minder validen.
De woonkamer is ca 28 m2 groot en is onder meer ingericht met een bankstel, eethoek, snel internet en televisie via glasvezel.
Vanuit de woonkamer kijkt u uit op weilanden en bossen.
De vakantiewoning is geschikt voor maximaal 3 personen.

De woonkamer is gesitueerd op het oosten, de slaapkamer op het noord-oosten.
Mede hierdoor is de woning in de zomer lekker koel.

Verder is een stofzuiger en strijkplank/strijkijzer aanwezig.

           

In de woonkamer vindt u verder een open keuken. In deze keuken vindt u onder meer een combioven/magnetron met inductiekookplaat en afzuigkap.
Verder een grote koelkast en een vrieskast met 5 laden. Ook is er een koffiezetapparaat (naar keuze: normaal of Senseo) waterkoker, ruim voldoende servies en een luxe fluisterstille afwasmachine.

              

Slaapkamers:

In een aparte slaapkamer (ca 11 m2) staat een 2-persoonsbed voorzien van 22 cm dikke pocketveringmatrassen en elektrisch verstelbare bedbodems.

          

In een afgescheiden gedeelte van de woonkamer (ca 9 m2, zie ook de plattegrond) staat een éénpersoons bed (90 x 200). Dit gedeelte kan d.m.v. een gordijn van de woonkamer worden afgescheiden.

Er is voldoende kastruimte, zowel hang als leg.

In het badkamer vindt u een toilet, een douche met glazen deur, een badmeubel en een wasmachine + wasdroger. In de hoge kast vindt u een flinke stapel handdoeken etc.

         

Vanuit de woonkamer kijkt u uit op de tuin en de weilanden.